UE Guvernul Romaniei CNADNR Instrumente Structurale
TRANS
Construcția Autostrăzii Arad - Timișoara (inclusiv varianta de ocolire Arad)
Autostrada Arad-Timișoara
varianta de ocolire Arad

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /var/www/clients/client2/web21/web/header.php on line 53

Știri

august 2013
Autostrada Arad-Timișoara - Ziua de Vest
Citește mai mult
august 2013
Autostrada Arad-Timișoara - Renașterea Bănățeană
Citește mai mult

Contor Trafic (Nr. Afișari)

Azi:  13   Total:  4186
 • Pentru mai multe detalii
  despre Programul TRANS,
  accesaţi www.ampost.ro.
 • Pentru informaţii detaliate
  despre celelalte programe
  cofinanţate de Uniunea
  Europeană, vă invităm să
  vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
 • Comisia Europeană ec.europa.eu
 • Compania Națională de
  Autostrăzi și Drumuri
  Naționale din România - www.cnadnr.ro
 • Ministerul Transporturilor si Infrastructurii - www.mt.ro

Progresul Lucrărilor

Execuție Lucrări Autostrada Arad - Timișoara

În data de 11 decembrie 2008, a fost semnat cu JV FCC Construccion/Astaldi Spa contractul de execuție pentru construcția Autostrăzii Arad-Timișoara în valoare totală revizuită (incluzînd acte adiționale și ordine de variație) de 633.540.326,21 RON (fără TVA).

Sprijinul financiar nerambursabil alocat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune pentru execuția lucrărilor aferente tronsonului de autostradă Arad-Timișoara este de 237.315.751,11 lei (fără TVA), diferență până la valoarea totală a contractului de lucrări fiind asigurată de Guvernul României de la bugetul de stat și din alte surse de finanțare (BEI).

Data de începere a lucrărilor este 26 ianuarie 2009. Stadiul fizic la sfârșitul lunii august 2013 este de 99,9%, iar în data de 08.08.2013 a avut loc recepția la terminarea lucrărilor aferente Autostrăzii Arad - Timișoara. În prezent, contractul este în perioadă de garanție, că urmare a finalizării execuției lucrărilor aferente Autostrăzii Arad-Timișoara.

Serviciile de supervizare aferente lucrărilor pentru execuția Autostrăzii Arad-Timișoara sunt asigurate de către EGIS ROUTE SCETAUROUTE/EGIS Internațional SA.

Proiectare și execuție lucrări Varianta de Ocolire a Municipiului Arad

În data de 13 martie 2009 a fost semnat cu JV FCC Construccion/PORR Bau Gmbh contractul de proiectare și execuție pentru construcția Variantei de Ocolire a Municipiului Arad în valoare de 457.973.114,81 lei (fără TVA).

Sprijinul financiar nerambursabil alocat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune pentru execuția lucrărilor aferente Variantei de ocolire Arad este de 211.365.803,89 lei (fără TVA), diferență până la valoarea totală a contractului de lucrări fiind asigurată de Guvernul României de la bugetul de stat și din alte surse de finanțare (BEI).

Data de începere a lucrărilor este 24 aprilie 2009. Stadiul fizic la sfârșitul lunii august 2013 este de 100%, iar în data de 30.10.2012 a avut loc recepția la terminarea lucrărilor aferente Variantei de ocolire a Municipiului Arad. În prezent, contractul este în perioadă de garanție, că urmare a finalizării execuției lucrărilor aferente Variantei de Ocolire a Municipiului Arad.

Serviciile de supervizare aferente lucrărilor pentru execuția Variantei de Ocolire a Municipiului Arad sunt asigurate de către EGIS ROUTE SCETAUROUTE/EGIS International SA.